Datanews matchITKinepolis, Brussel


29 maart 2018
16u - 18u30

Welkom

Op zoek naar een (nieuwe) droomjob in IT?

Ontmoet je toekomstige werkgever op Match IT, het enige jobevent in België voor IT‑talent en ambitieuze IT‑professionals. Maak op een ontspannen manier in een informele setting kennis met vertegenwoordigers van Anankei, Axa, Capgemini, Tobania, MIVB enz. en vind zo je ideale match!

5 goede redenen om Match IT te bezoeken

►

Maak kennis met wel 30 werkgevers en breid je netwerk uit.
Een dertigtal bedrijven met een groot aantal IT-vacatures staan te popelen om je te ontmoeten.
Leer nieuwe bedrijven kennen en breid je professionele contacten uit.

►

Relaxte omgeving.
Kom op een informele manier in contact met rekruteerders: een unieke kans om hen alles te vragen dat je wil weten over je potentiële werkgever.

►

Spring in het oog.
Stel jezelf kort voor en geef je cv persoonlijk af. Zo heb je direct een streepje voor op kandidaten die dat enkel via mail doen. Werkgevers houden van deze persoonlijke benadering.

►

Gratis registratie.
Registratie voor Match IT is helemaal gratis. Je hebt dus letterlijk niks te verliezen.

►

Vlotte bereikbaarheid.
Match IT gaat door in Kinepolis Brussel en is vlot bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer.

INSCHRIJVEN

Wil je ook je toekomstige werkgever op Match IT ontmoeten?
Schrijf je dan hieronder gratis in

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

PARTNERS

►  Gold partners

Anankei

Nood aan een nieuwe wending in je carrière?
Op zoek naar een nieuwe IT-job?
Wij hebben IT vacatures voor vaste medewerkers en freelance consultants. Neem dus zeker contact met ons op. Wie weet vinden wij elkaar!

www.anankei.com
www.anankei.com/nl/itjobsforyou
FOD

De FOD Financiën heeft een enorme variatie aan verschillende diensten en levert een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Zo heb je de kans om je kennis en competenties optimaal aan te wenden in een job die jou ligt en waarmee je mee een verschil maakt in de samenleving. We geven onze medewerkers veel vrijheid in de uitoefening van hun vaardigheden.
We hebben regelmatig IT-profielen nodig om applicaties te ontwikkelen die nuttig zijn voor de burger, zoals Tax-On-Web, MyMinfin of Biztax.

www.jobfin.be/nl
www.egovselect.be/nl

►  Silver partners

Capgemini

Capgemini is wereldwijd toonaangevend in consulting- en technologiediensten. In de voorhoede van innovatie, helpt Capgemini zijn klanten om de kansen te benutten die ontstaan in de snel evoluerende wereld van cloud computing, digitalisering en platformen. Voortbouwend op 50 jaar historie en diepgaande sectorkennis, stelt Capgemini organisaties in staat om hun zakelijke ambities te realiseren via een breed palet aan diensten, van strategie tot uitvoering. Capgemini is sterk doordrongen van de overtuiging dat de zakelijke waarde van technologie van en door mensen komt. Het is een multiculturele organisatie van 200.000 medewerkers verspreid over meer dan 40 landen. Capgemini Group rapporteerde in 2016 wereldwijd een omzet van EUR 12,5 miljard.
People matter, results count.

www.capgemini.com/be-en/careers/
MIVB

Beheer het netwerk achter ons netwerk en breng Brussel mee in vervoering.

WORD TECHNICUS IT&TELECOM BIJ DE MIVB
Brussel in beweging brengen, dat is één zaak. Brussel in beweging houden een andere. En daar kom jij in beeld. Als IT-er & Telecomspecialist megabyte jij je namelijk vast in de telecommunicatie en organisatie van de MIVB, you make IT happen. Kortom, jij regelt het dataverkeer achter het openbaar vervoer.

www.jobs.stib-mivb.be
Tobania

Met 800 consultants profileert Tobania zich als de Business Technology partner in België. Het bedrijf is actief in sectoren zoals healthcare en finance. Door het gebruik van een hybride model waarbij ze vaste medewerkers combineren met freelance experten, kunnen ze steeds de juiste persoon op de juiste plaats garanderen. Zo kunnen ze de nodige flexibiliteit behouden én concurreren met de hele grote spelers in de markt. Tobania heeft kantoren in Gent, Hasselt en Strombeek-Bever. Het is een bedrijf in volle expansie en plant deze groei verder te zetten met 200 nieuwe medewerkers in 2018.

jobs.tobania.be

►  Bronze partners

Willemen

WILLEMEN GROEP is vandaag de grootste familiale Belgische bouwgroep. We bieden onze klanten een bijzonder complementaire waaier aan bouwactiviteiten, gaande van civiele projecten, over industriebouw, residentiële en utilitaire projecten, tot wegenbouw, al dan niet in combinatie. De laatste jaren zijn we in toenemende mate actief in het buitenland. De uitbouw van de groep raakte in een stroomversnelling met o.a. de overname van aannemingsbedrijven als Franki (1998), Cosimco (2005), Groep De Waal (2005) en wegenbouwers Aswebo (2011) en Aannemingen Van Wellen (2014). Kumpen (sinds 2011 voor 50% deel van de groep) wordt dit jaar helemaal geïntegreerd.

www.willemen.be/nl/vacatures
Cegeka

Cegeka, een Trusted IT-partner in tijden van Digitale Transformatie
Cegeka helpt ondernemingen om sterk te staan en te groeien in een digitale wereld. Dit is mogelijk dankzij onze geavanceerde IT-oplossingen, een strategische manier van denken en een praktische aanpak. We willen een betrouwbare raadgever zijn voor onze klanten die hun IT-oplossingen willen afstemmen op bedrijfsdoelstellingen die meerwaarde creëren.

insights.cegeka.com/jobs-belgie-nederland
KBC

# Maak het mee bij KBC ICT
Digital minds maken meer en meer het verschil in een wereld waar ook financiële serviceverlening instant & high-available moet zijn én blijven. Sleutelwoorden zijn innovatie, flexibiliteit en vooral oog hebben voor een optimale klantenervaring. Spreekt een vooruitstrevende en snel-evoluerende werkomgeving je aan? KBC ICT is op zoek naar gepassioneerde IT architecten, functionele & technische software designers, system engineers, security analisten die DURVEN, oplossingen zoeken en zich enthousiast engageren voor een toffe job bij KBC-ICT. Wil jij het ook mee maken? Bekijk onze vacatures via www.kbc.be/jobs en ga met ons in gesprek tijdens het netwerkevent.

www.kbc.be
Computer Futures

Computer Futures is een internationaal recruitmentbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van tech-professionals. We bemiddelen voor zowel vaste dienstverbanden als tijdelijke functies.

Onze recruitment consultants zijn allen gespecialiseerd in een bepaald domein en houden constant de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Bovendien hechten wij veel waarde aan langetermijnrelaties. We investeren tijd in onze contacten zodat wij hen écht leren kennen en wij zo goed mogelijk in hun recruitmentbehoeften kunnen voorzien.

Ook voeren wij een actief diversiteits- en inclusiebeleid. Computer Futures bevordert en ondersteunt een gelijkere man-vrouwverhouding in de tech-sector. Wij vinden het belangrijk om samen met onze klanten te kijken naar hoe hun doelen met betrekking tot diversiteit en inclusie op de werkvloer gerealiseerd kunnen worden.

Computer Futures is onderdeel van SThree: wereldleider op het gebied van recruitment. Computer Futures is opgericht in 1986 in Londen en heeft op het moment meer dan 600 medewerkers bij zich werken. Deze medewerkers zijn verspreid over 55 kantoren in 21 landen.

www.computerfutures.com
Pauwels Consulting

Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 500 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Zoek je de perfecte plaats om je carrière te starten of een volgende stap te zetten? Aarzel niet en neem contact met ons. We helpen je graag om je ambities waar te maken. Je vindt ons op Match IT en je kunt altijd ook bereiken via +32 9 324 70 80 of jobs@pauwelsconsulting.com.

Tot snel!

www.pauwelsconsulting.com
AXA

AXA is transforming fast from “ payer to partner for his Customers”, with a great focus on risk prevention. AXA purpose is to empower people to live a better life. At AXA we make that possible through our everyday values at work, which are: Customer First, Courage, Integrity and One AXA.

IT department@AXA

Our 450 IT specialists in Belgium secure the IT environment, support our 638 applications and are keywords in the introduction and the deployment of new applications enhancing digitalization. AXA It specialists follow best market standards and practices, deploy applications to private and public cloud solutions and transform data into values. We work in agile teams focused on collaboration and exchange in order to achieve a successful product delivery.

www.AXAin5.be/IT
UZ Brussel

UZ Brussel werkt
UZer Friendly

  • In het UZ Brussel werken 3.700 mensen de klok rond aan topzorg en maximaal comfort voor patiënten.
  • De backbone is het grote, multidisciplinaire ICT-team dat artsen, verpleegkundigen, paramedici en diensten ondersteunt met hoogtechnologische systemen.
  • Samen met de medische teams verbetert ICT het zorgtraject van de patiënten. Inhouse ontwikkelde applicaties, portals en mobiele toepassingen verhogen hun welzijn en comfort.

www.uzbrusselict.be
CIBG

Het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest (CIBG) is de IT-partner van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De informatici in dienst van het Centrum worden voor uiteenlopende IT-projecten – met name ontwikkeling, netwerk- en telecomsystemen, IT-bijstand en -advies, en geomatica – ingezet bij de verschillende openbare instellingen en spelers binnen het Brussels Gewest.

www.cibg.brussels/nl/jobs
KU Leuven

Werken aan de KU Leuven betekent dat je, direct of indirect, bijdraagt aan kwalitatief onderwijs en innovatief wetenschappelijk onderzoek. Werk met maatschappelijke relevantie. Van Linux tot Windows, van SAP tot Java, van tablet tot supercomputer, van administratiesoftware tot onderwijstechnologie. Bij ICTS, de centrale IT-dienst, haal je je IT-hart op aan de meest innovatieve technologieën en complexe uitdagingen. Je komt terecht in een dynamische tak van een stabiele organisatie.

www.kuleuven.be/personeel/jobsite
Brunel

Brunel België, onderdeel van Brunel International, selecteert en begeleidt ervaren hoogopgeleide specialisten in Engineering, ICT en Life Sciences voor Belgische bedrijven, multinationals, banken en verzekeringen en aan de overheid voor korte en lange-termijnopdrachten.
Opererend vanuit een eigen internationaal netwerk van 97 kantoren in 35 landen voorziet Brunel haar specialisten van verschillende projecten, aangepast aan persoonlijke voorkeuren, interesses, talenten en gewenste regio en klanten van de juiste, gespecialiseerde kennis en extra capaciteit en dit zowel lokaal als internationaal.

www.brunel.be/vacatures
Ordina

We geloven in een digitale wereld die mensen, bedrijven en maatschappij vooruit helpt, ICT voor mensen.
Nieuwe technologieën toepasbaar maken volgens de noden van elke omgeving, dat is samen duurzaam innoveren, ons streefdoel voor vandaag én morgen.
We hechten daarom aan duurzame relaties met klanten en medewerkers zodat we over de kennis beschikken om technologieën van waarde te laten zijn.
De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door het niveau van de professionals die er voor kiezen bij ons te werken. Daarom investeren we graag in mensen.

www.ordina.be/jobs
Belfius

Starters op weg zetten naar hun eerste succes, particulieren hun woondroom helpen realiseren, ondernemers ondersteunen bij de groei van hun onderneming… Wie bij Belfius werkt, speelt elke dag een rol van betekenis in onze samenleving. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk experten die elk op hun manier bijdragen aan de projecten en de tevredenheid van onze klanten.

Werken bij Belfius, dat is meer dan voldoening vinden in uw job. Dat is ook uw rol opnemen in de toekomst van onze samenleving.

www.belfius.com/jobs
Group S

Als HR-partner ondersteunt Group S zelfstandigen en werkgevers bij de opstart van hun onderneming en in hun dagelijkse sociale administratie. Dankzij een sterk netwerk van partners en tussenpersonen biedt Group S een uitgebreide multiservice met praktische oplossingen en concreet advies via één aanspreekpunt.
Naast het ondernemingsloket ‘Formalis’, het fonds voor zelfstandigen, het kinderbijslagfonds en het sociaal secretariaat beschikt Group S over een ruim aanbod aan HRM diensten en sociaaljuridische begeleiding. Om de loon- en personeelsadministratie voor werkgevers te vereenvoudigen, heeft Group S ook haar eigen onlinetools ontwikkeld.

www.groups.be
AG Insurance

Supporters van het Leven
Waarom vind jij dat een verzekeringsmaatschappij bestaat? Als vangnet in nood? Als zekerheid om op terug te vallen als je ouder wordt? Als steun bij ongelukken?
Allemaal juist. Maar voor ons gaat dat niet ver genoeg. Want wij vinden dat een verzekeraar je vooral moet aansporen om er volop voor te gaan. Om keihard te leven. Om op vakantie te gaan, een huis te kopen, een gezin te stichten, nieuwe sporten te ontdekken, ... Om het leven te leiden dat jij wil. Zonder zorgen. Want we’ve got your back
Daarom zijn wij supporters van het leven. Ben jij dat ook?

www.jobs.aginsurance.be/nl
Roularta

Roularta Media Group wil als multimediabedrijf op een duurzame manier waarde creëren ten voordele van haar lezers, surfers, kijkers, luisteraars, haar klanten-adverteerders, haar medewerkers en aandeelhouders. RMG lanceerde in de voorbije decennia de grootste kranten van het land : Deze Week en De Zondag. Roularta Media Group creëert magazines waaronder Knack en is voortdurend bezig met het uitbouwen van digitale initiatieven zoals Roularta Digital, Storesquare,...

mijntoekomstbij.roularta.be/nl