Datanews matchITKinepolis, Brussel


29 maart 2018
16u - 18u30

Welkom

Op zoek naar een (nieuwe) droomjob in IT?

Ontmoet je toekomstige werkgever op Match IT, het enige jobevent in België voor IT‑talent en ambitieuze IT‑professionals. Maak op een ontspannen manier in een informele setting kennis met vertegenwoordigers van Anankei, Axa, Capgemini, Gial enz. en vind zo je ideale match!

5 goede redenen om Match IT te bezoeken

►

Maak kennis met wel 30 werkgevers en breid je netwerk uit.
Een dertigtal bedrijven met een groot aantal IT-vacatures staan te popelen om je te ontmoeten.
Leer nieuwe bedrijven kennen en breid je professionele contacten uit.

►

Relaxte omgeving.
Kom op een informele manier in contact met rekruteerders: een unieke kans om hen alles te vragen dat je wil weten over je potentiële werkgever.

►

Spring in het oog.
Stel jezelf kort voor en geef je cv persoonlijk af. Zo heb je direct een streepje voor op kandidaten die dat enkel via mail doen. Werkgevers houden van deze persoonlijke benadering.

►

Gratis registratie.
Registratie voor Match IT is helemaal gratis. Je hebt dus letterlijk niks te verliezen.

►

Vlotte bereikbaarheid.
Match IT gaat door in Kinepolis Brussel en is vlot bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer.

INSCHRIJVEN

Wil je ook je toekomstige werkgever op Match IT ontmoeten?
Schrijf je dan hieronder gratis in

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

PARTNERS

►  Gold partners

Anankei

Nood aan een nieuwe wending in je carrière?
Op zoek naar een nieuwe IT-job?
Wij hebben IT vacatures voor vaste medewerkers en freelance consultants. Neem dus zeker contact met ons op. Wie weet vinden wij elkaar!

www.anankei.com

►  Silver partners

Capgemini

Capgemini is wereldwijd toonaangevend in consulting- en technologiediensten. In de voorhoede van innovatie, helpt Capgemini zijn klanten om de kansen te benutten die ontstaan in de snel evoluerende wereld van cloud computing, digitalisering en platformen. Voortbouwend op 50 jaar historie en diepgaande sectorkennis, stelt Capgemini organisaties in staat om hun zakelijke ambities te realiseren via een breed palet aan diensten, van strategie tot uitvoering. Capgemini is sterk doordrongen van de overtuiging dat de zakelijke waarde van technologie van en door mensen komt. Het is een multiculturele organisatie van 200.000 medewerkers verspreid over meer dan 40 landen. Capgemini Group rapporteerde in 2016 wereldwijd een omzet van EUR 12,5 miljard.
People matter, results count.

www.capgemini.com/be-en/careers/
Gial

GIAL treedt al sinds 1993 op als informaticacentrum van de Stad Brussel. Als technologische partner van de Stad Brussel verstrekt GIAL diensten en oplossingen, advies en ondersteuning aan de stad en beheert het centrum haar informaticapark.

www.gial.be/nl/vacatures

►  Bronze partners

Willemen

WILLEMEN GROEP is vandaag de grootste familiale Belgische bouwgroep. We bieden onze klanten een bijzonder complementaire waaier aan bouwactiviteiten, gaande van civiele projecten, over industriebouw, residentiële en utilitaire projecten, tot wegenbouw, al dan niet in combinatie. De laatste jaren zijn we in toenemende mate actief in het buitenland. De uitbouw van de groep raakte in een stroomversnelling met o.a. de overname van aannemingsbedrijven als Franki (1998), Cosimco (2005), Groep De Waal (2005) en wegenbouwers Aswebo (2011) en Aannemingen Van Wellen (2014). Kumpen (sinds 2011 voor 50% deel van de groep) wordt dit jaar helemaal geïntegreerd.

www.willemen.be/nl/vacatures
Cegeka

Cegeka, een Trusted IT-partner in tijden van Digitale Transformatie
Cegeka helpt ondernemingen om sterk te staan en te groeien in een digitale wereld. Dit is mogelijk dankzij onze geavanceerde IT-oplossingen, een strategische manier van denken en een praktische aanpak. We willen een betrouwbare raadgever zijn voor onze klanten die hun IT-oplossingen willen afstemmen op bedrijfsdoelstellingen die meerwaarde creëren.

insights.cegeka.com/jobs-belgie-nederland
KBC

# Maak het mee bij KBC ICT
Digital minds maken meer en meer het verschil in een wereld waar ook financiële serviceverlening instant & high-available moet zijn én blijven. Sleutelwoorden zijn innovatie, flexibiliteit en vooral oog hebben voor een optimale klantenervaring. Spreekt een vooruitstrevende en snel-evoluerende werkomgeving je aan? KBC ICT is op zoek naar gepassioneerde IT architecten, functionele & technische software designers, system engineers, security analisten die DURVEN, oplossingen zoeken en zich enthousiast engageren voor een toffe job bij KBC-ICT. Wil jij het ook mee maken? Bekijk onze vacatures via www.kbc.be/jobs en ga met ons in gesprek tijdens het netwerkevent.

www.kbc.be
Computer Futures

Computer Futures is een internationaal recruitmentbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van tech-professionals. We bemiddelen voor zowel vaste dienstverbanden als tijdelijke functies.

Onze recruitment consultants zijn allen gespecialiseerd in een bepaald domein en houden constant de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Bovendien hechten wij veel waarde aan langetermijnrelaties. We investeren tijd in onze contacten zodat wij hen écht leren kennen en wij zo goed mogelijk in hun recruitmentbehoeften kunnen voorzien.

Ook voeren wij een actief diversiteits- en inclusiebeleid. Computer Futures bevordert en ondersteunt een gelijkere man-vrouwverhouding in de tech-sector. Wij vinden het belangrijk om samen met onze klanten te kijken naar hoe hun doelen met betrekking tot diversiteit en inclusie op de werkvloer gerealiseerd kunnen worden.

Computer Futures is onderdeel van SThree: wereldleider op het gebied van recruitment. Computer Futures is opgericht in 1986 in Londen en heeft op het moment meer dan 600 medewerkers bij zich werken. Deze medewerkers zijn verspreid over 55 kantoren in 21 landen.

www.computerfutures.com
Pauwels Consulting

Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 500 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Zoek je de perfecte plaats om je carrière te starten of een volgende stap te zetten? Aarzel niet en neem contact met ons. We helpen je graag om je ambities waar te maken. Je vindt ons op Match IT en je kunt altijd ook bereiken via +32 9 324 70 80 of jobs@pauwelsconsulting.com.

Tot snel!

www.pauwelsconsulting.com
Brunel

Brunel België, onderdeel van Brunel International, selecteert en begeleidt ervaren hoogopgeleide specialisten in Engineering, ICT en Life Sciences voor Belgische bedrijven, multinationals, banken en verzekeringen en aan de overheid voor korte en lange-termijnopdrachten.
Opererend vanuit een eigen internationaal netwerk van 97 kantoren in 35 landen voorziet Brunel haar specialisten van verschillende projecten, aangepast aan persoonlijke voorkeuren, interesses, talenten en gewenste regio en klanten van de juiste, gespecialiseerde kennis en extra capaciteit en dit zowel lokaal als internationaal.

www.brunel.be/vacatures
Belfius

Starters op weg zetten naar hun eerste succes, particulieren hun woondroom helpen realiseren, ondernemers ondersteunen bij de groei van hun onderneming… Wie bij Belfius werkt, speelt elke dag een rol van betekenis in onze samenleving. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk experten die elk op hun manier bijdragen aan de projecten en de tevredenheid van onze klanten.

Werken bij Belfius, dat is meer dan voldoening vinden in uw job. Dat is ook uw rol opnemen in de toekomst van onze samenleving.

www.belfius.com/jobs