ICT Gazellen 2011

NlFr

Op woensdag 14 december werden in Living Tomorrow in Vilvoorde voor de allereerste keer negen snelgroeiende Belgische ict-bedrijven bekroond tot ‘ICT Gazellen’. Met het ICT Gazellen-concept willen Data News en Trends Top voortaan jaarlijks de onderlinge kruisbestuiving tussen deze snelgroeiende ondernemingen bevorderen en een voedingsbodem creëren voor zelfstandig ondernemerschap.

Data News en Trends Top analyseerden de groei van ict-bedrijven tijdens de laatste vijf jaar op basis van de parameters omzet, brutomarge, cashflow en personeel. Per gewest werden drie bedrijven bekroond.

Vlaanderen
     Categorie kleine bedrijven: Calibrate
     Categorie middelgrote ondernemingen: Trustteam
     Categorie grote bedrijven: RealDolmen

Brussel
     Categorie kleine bedrijven: Voxbone
     Categorie middelgrote ondernemingen: Mainsys
     Categorie grote bedrijven: Syntigo

Wallonië
     Categorie kleine bedrijven: S.A.S. Company
     Categorie middelgrote ondernemingen: Modal Cabling & Data
     Categorie grote bedrijven: BSB Belgium

De ICT Gazellen bekronen - naar analogie van de gerenommeerde Trends Gazellen - de snelst groeiende ict-bedrijven.  Snelgroeiende bedrijven dragen in belangrijke mate bij tot de economische dynamiek van de sector en de regio. Deze ‘gazellen’ zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. Het zijn vaak inspirerende rolmodellen voor andere bedrijven en verdienen het alleen daarom al om eens in de bloemetjes gezet te worden.

Meer info, klik hier


Powered by    
Data NewsTrends Top